Mataró criminal: Crims Km. 0

Justament avui fa una setmana que, a la biblioteca Antoni Comas, els escriptors i escriptores del col·lectiu Planeta Lletra vàrem “debutar als escenaris” en un treball conjunt de Planeta Lletra i la
biblioteca Antoni Comas per anar fent boca pel proper Sant Jordi.

Els lletrícoles vam fer una lectura d’un fragment dels nostres relats publicats en els llibres “No ho podia assegurar amb certesa “ i “Vols veure la mar?”.

A l' inici de l’acte estàvem tots una mica nerviosos, però l’ambient relaxat i atent del públic ens va anar donant confiança i tot va anar sobre rodes.
És imprescindible agrair la bona, millor dit, l’extraordinària actuació de la Gisela en el paper de la funcionària dels jutjats de Mataró que vol escriure un llibre de crims que, perfectament, poden succeir a la nostra ciutat. Ella encadenava, amb els seus comentaris, els diferents paràgrafs, fent una línia continua, un argument lligat.

Cal destacar també la gran feina de la Núria López (la nostra súper Lopez) i altres organitzadors que
van fer possible que tot quedés lligat i ben lligat.

Per tots aquells que havíeu escrit un relat i no vàreu poder venir a l’acte, dir-vos que vau ser anomenats  i que es van llegir, molt ben narrats, els paràgrafs escollits dels vostres relats.

Un gran dia per tot el nostre planeta que volem compartir amb aquestes fotos i el vídeo de l'esdeveniment.

Crònica de la M. Rosa Salas














I aquí el vídeo:

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada