Adquireix els nostres llibresSi tens problemes per aconseguir el nostres llibre de relats, posa't en contacte amb nosaltres a través del mail planetalletra@gmail.com i t'indicarem com aconseguir-ho.
Moltes gràcies i esperem que t'agradin.

S'ho mereixia


El principi de tot


L'última incorporació a la col·lecció de Planeta Lletra, històries mataronines amb diverses intensitats de negror i misteri, tan fresques com sempre, més ben treballades i resoltes que mai. Com ens diu la Maria Català al pròleg, la realitat supera la ficció en cruesa, però la ficció ens permet modelar-la amb la  nostra mirada i el nostre enginy i transformarla.


Hem dit: No n'hi ha prou!


De vegades, és una estafa bancària la que porta a una lletrícola a construir el  seu relat. D'altres, un assassí en sèrie que té atemorida a la gent de la nit mataronina. Tot s'hi val: de la sofisticació d'un verí quasi indetectable, a un crim d'estar per casa fet amb poca traça.
Però no revelarem la trama dels nostres relats, compreu-vos el llibre i llegiu-lo. Llavors ja no mirareu igual als vostres veïns, sospitareu de qui ha pujat darrera vostre a l'autobús, caminareu intranquils per la Riera o el Passeig Marítim. Sabreu del cert que a la ciutat ronden lletrícoles capaços de cometre qualsevol crim imaginari.


Mataró és criminalUn pintor que vol fer una gran obra amb les seves empremtes, però que no en té prou amb les pròpies, una comuntat de veïns, maltractaments, un mort que amga intrigues antifranquistes, un testimoni protegit que acaba desprotegit, la troballa d'una sirena que no és... Al nostre darrer llibre trobaràs relats de crims a Mataró, un ciutat que sembla tranquil.la, però que pot inspirar els pitjors malsons.


Vols veure la mar?La mar, font d'inspiració de poetes i... d'assassins en sèrie, lladres, pederastes... si vols veure la mar amb altres ulls, aquest és el teu llibre. Setze relats foscos amb el rerefons de la façana marítima de la nostra ciutat, Mataró. Setze noves experiències que faran que una tranquil.la passejada vora mar esdevingui criminal.


No ho podia assegurar amb certesaUna frase. Una ciutat. Mataró esdevé l’escenari principal d’aquestes quinze històries, negres i criminals, on conflueixen l’essència de Chandler, els misteris de Highsmith, la força narrativa de Connelly i la brillantor de Coben. Els seus autors, un grup d’escriptors i escriptores de la comarca del maresme, juguen amb el suspens mentre ens mostren la ciutat. Després de llegir aquest llibre, quan sortiu a passejar, hi haurà indrets de Mataró que ja no veureu igual.

Bookcrossing & LoveQuinze relats de diversos autors que parlen de l'amor i de l'intercanvi de llibres i de totes les històries que poden sorgir a partir d'aquests ingredients.

Comentaris

Entrades populars