Aconsegueix els nostres llibres

Si voleu adquirir els nostres llibres,
poseu-vos en contacte amb nosaltres 
a través del correu: planetalletra@gmail.com.
Moltes gràcies.


S'ho mereixia

Tretze contes que comparteixen l'ombra del crim sota la llum mediterrània de la ciutat de Mataró i la indefugible frase: «S'ho mereixia». Però... qui es mereix què? De vegades, criminals i víctimes es confonen; al cap i a la fi, qui pot evitar ser qui és? Qui pot merèixer ser víctima? Històries diverses que tant poden parlar del present com del passat, o ser intemporals. Tretze mons per descobrir, cadascun amb el segell personal del seu artífex.

El principi de tot

Crims més o menys premeditats, criminals més o menys despietats, víctimes més o menys innocents, i defensors de la veritat més o menys afortunats que es passegen per llocs que molts reconeixereu. Les imatges d'un mirall trencat, distorsionat i fosc que passegem per Mataró. Si hi mireu dins, potser us arribareu a veure. Com ens diu la Maria Català al pròleg, la realitat supera la ficció en cruesa, però la ficció ens permet modelar-la amb la  nostra mirada i el nostre enginy, i transformar-la.

Hem dit: No n'hi ha prou!

Reconeguem-ho, el crim és apassionant, com la mirada fixa d'una serp verinosa. Nosaltres estem atrapats i no podem parar. Observem,  recreem i inventem crims i més crims. De vegades, és una estafa bancària la que porta a una lletrícola a construir el  seu relat; d'altres, és un assassí en sèrie qui té atemorida la gent de la nit mataronina. Tot s'hi val: de la sofisticació d'un verí quasi indetectable a un crim d'estar per casa fet amb poca traça.
Us assegurem que ja no mirareu igual els vostres veïns, sospitareu de qui ha pujat darrere vostre a l'autobús, caminareu intranquils per la Riera o pel Passeig Marítim. Crims pròxims i inesperats que us poden sorprendre en tombar una cantonada qualsevol de la nostra estimada Mataró.

Mataró és criminal

I no pas pel clima, que és prou benigne sempre que suportis bé la xafogor. Mataró és criminal perquè si obres bé els ulls, hi veuràs l'escenari de tota mena de crims; alguns de ben reals i documentats, altres fruit de la imaginació dels autors. Un pintor que vol fer una gran obra amb les seves empremtes però que no en té prou amb les pròpies, una comunitat de veïns, maltractaments, un mort que amaga intrigues antifranquistes, un testimoni protegit que acaba desprotegit, la troballa d'una sirena que no ho és... 
T'hi atreveixes? Mataró pot inspirar els pitjors malsons i res no tornarà a ser igual a la ciutat de les Santes.Vols veure la mar?

La mar, font d'inspiració de poetes i... d'assassins en sèrie, lladres, pederastes... Si vols veure la mar amb altres ulls, aquest és el teu llibre. Setze relats foscos amb el rerefons de la façana marítima de la nostra ciutat, Mataró. Setze noves experiències que faran que una tranquil·la passejada vora la mar esdevingui criminal.

No ho podia assegurar amb certesa

Una frase. Una ciutat. Mataró esdevé l’escenari principal d’aquestes quinze històries, negres i criminals, on conflueixen l’essència de Chandler, els misteris de Highsmith, la força narrativa de Connelly i la brillantor de Coben. Els seus autors, un grup d’escriptors i escriptores de la comarca del maresme, juguen amb el suspens mentre ens mostren la ciutat. Després de llegir aquest llibre, quan sortiu a passejar, hi haurà indrets de Mataró que ja no veureu igual.
Bookcrossing & Love

Quan quinze escriptors de talent es posen a treballar amb el mateix leitmotiv sorgeixen llibres com aquest. El títol ho diu tot; o potser no, perquè cada un dels relats que llegireu són molt diferents entre si. Hi trobareu amor, llibres, intriga, crims, viatges, etc. Històries divertides, apassionades, explícites i fresques. Quinze lletrícoles que salten a la palestra amb l'únic afany d'entretenir el lector.

Comentaris