Ja tenim guanyadors del nostre concurs criminal!

Hola lletrícoles! Ja tenim guanyadors del nostre concurs de relats criminals ambientats a Mataró!!!
A continuació teniu l'acta del Jurat. Des d'aquí el nostre agraïment a Maria Català, Maria Escalas, Jordi Lopesino i Rosa Tirado!!

El divendres 19 de juny de 2020 es va celebrar la reunió del jurat format pels escriptors Maria Català Serra, Maria Escalas Bernat, Raquel Gàmez Serrano, Jordi Lopesino Corral i Rosa Tirado Anadón, i Sandra Cabrespina Oliva, presidenta de Planeta Lletra que actua en qualitat de secretària, per deliberar sobre els contes amb més mèrits per assolir el VI Premi Planeta Lletra.
El jurat, després de llegir els contes participants, arriba a les següents conclusions:
En primer lloc, que el nombre de participants (28 de procedència diversa) i el nivell dels contes indica una consolidació del concurs que ens resulta molt satisfactòria i ens ànima a continuar.
En segon lloc, que d’entre tots els contes presentats que compleixen amb els requisits demanats (relats de gènere policíac, detectivesc o criminal on se cités la ciutat de Mataró i continguessin la frase obligatòria: «S’ho mereixia!»), destaquen per diferents mèrits Prova de càrrec, Plié Relevè i Una mort merescuda. Un cop fetes les votacions es comprova que hi ha un empat entre Plié Relevè i Una mort merescuda; i el jurat decideix considerar ambdós guanyadors en igualtat de condicions, i deixar Prova de càrrec com a finalista. Tots tres formaran part del nou llibre criminal de Planeta Lletra.
Una vegada obertes les pliques, l’autora de Pliè relevè és Elsa Peris Monsonis, de Barcelona; l’autor de Una mort merescuda és Salvador Casas Búsquets, de Girona, i l’autor de Prova de càrrec és J. Bernat Santacreu Baidal, de València.
Enhorabona, guanyadors i finalista. Es procedirà a comunicar personalment el resultat als participants guardonats. El premi, tal com diuen les bases, és la publicació dels contes escollits en un llibre que editarà Planeta Lletra durant l'any 2021. La previsió és presentar el llibre per Sant Jordi. Els contes guanyadors obriran el llibre, seguits del finalista i dels contes escrits pels membres de Planeta Lletra; tots de la mateixa temàtica i sotmesos a les mateixes condicions. Els guardonats rebran tres llibres cadascú el dia de la presentació.
L'associació Planeta Lletra vol agrair l'esforç i la confiança dipositada a tots els escriptors i escriptores que hi han participat i els encoratja a continuar escrivint i participar en les següents convocatòries.
Moltes gràcies; quedo a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.

Sandra Cabrespina
Presidenta de Planeta Lletra

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada