Mes de les lletres a Can Boada

A la residència i centre de dia Can Boada han dedicat el mes d'abril a diverses activitats literàries. Planeta Lletra i la revista Valors hem participat en vàries d'elles. La primera, l'estada tot el mes de l'exposició de relats i il.lustracions "Un planeta de valors", la participació dels lletrícoles com a jurat del Concurs literari organitzat per l'entitat i que el dijous 27 farà públic el seu veridicte.
I ahir, dilluns 24 d'abril, ha tingut lloc una lectura d'alguns dels relats que apareixen a la revista Valors. En Joan Salicrú, co-director de la revista Valors ens ha acompanyat i ha explicat als residents els objetius de la publicació.
Com ja vàrem fer a la Biblioteca Antoni Comas, els autors han llegit els seus propis textos acompanyats per la projecció de les il.lustracions corresponents. També hem llegit algun fragment de "Mataró es criminal" i un relat del bloc de Planeta Lletra. Tot això gràcies a la participació de Maria Català, M. Rosa Salas, Carlos Montero, Maria Dolores i Montse Pérez i la Júlia Lancho.
A més la Carme Bufí ha convidat a la il.lustradora mataronina Mònica Torralba a parlar-nos del procès d'il.lustrar un conte. Recordem que la Mònica és qui ha fet el cartell de la Setmana Santa mataronina d'enguany.
Us deixem amb les fotografies, fetes per l'Eulàlia Espinasa.
Marta Plantada, coordinadora de Projectes de vida de Can Boada obre l'acte

En Joan Salicrú parlant de la revista Valors

La Júlia llegeix un fragment del seu relat a "Mataró es criminal".

La Maria Català llegeix el seu relat a "Valors".

La Maria Dolores Pérez llegeix un relat de la seva germana (Montse).

La Montse Pérez ens llegeix un relat de la Heidi publicat al bloc de Planeta Lletra.

La Maria Rosa Salas llegeix "Veïns". 

En Carlos Montero llegeix "Mac Tom"

La Carme Bufí presenta a l'il.lustradora mataronina Mònica Torralba.
La Núria López i en Joan Salicrú en el tancament de l'acte.

Comentaris

  1. Una experiència més. Uns relats magnífics. Tal com us vaig comentar dilluns passat en Ca Boada, us deixo l'enllaç del meu blog, un espai on de vegades deixo caure algun relat o carta amb o sense il·lustració. https://cartasporcontestar.blogspot.com.es/

    Salutacions!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada