II Nit de les lletres maresmenques

Òmnium Maresme va organitzar a Vilassar de Mar la segona edició de la Nit de les Lletres Maresmenques. Els i les lletrícoles no hi podiem faltar. I aquí ens veieu, just abans d'entrar a Can Bisa.


L’acte va estar presentat pels periodistes Mireia Llonch i Guillem Roset i el grup de jazz Bernat Casares Trio actuava entre parlament i parlament. La Nit va fer esment de Palau i Fabre perquè el 21 d'abril es cel.lebrarà el centenari del seu naixement i començara l'Any Palau i Fabra. En Sebastià Bennasar va parlar de novel·la negra, i dels dos festivals dedicats al gènere: Tiana Negra i Vilassar de Noir. La Nit va comptar també amb la participació de l’escriptora maresmenca Tina Vallès, guanyadora del premi Anagrama de novel·la 2017. Ella és qui ens va fer la foto!

Òmnium ha editat una llista amb les novetats del darrer anys publicades en català per escriptors vinculats al Maresme. Les publicacions des de Sant Jordi de 2016 superen el 50 títols en les categories de ficció, no ficció, poesia i infantil i juvenil.
 
Una darrera foto, abans del brindis, amb les escriptores maresmenques Lali Ribera, Raquel Piccolo, Emília Illamola, Maria Català, Rosa Tirado; en Salvador Riera i l'editor però també escriptor Jordi Solé d'Edicions Voliana.

 


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada