Lletrícoles de visita pel Liber Barcelona 2014


Per si encara en teniu ganes, l'entrada al Saló Liber 2014 de les 4 de la tarda en endavant és gratuïta. Dins hi podeu trobar una mostra de diverses empreses del món editorial. I més coses, com les xerrades sobre el món professional de l'edició- La Júlia i jo mateixa vàrem escoltar la que tractava sobre els autors que s'autoediten gracies a Internet. 

A les 19 hores hi havia una taula rodona d'autors de novel.la negra i/o policíaca, que ens van voler explicar les seves lectures adolescents, els autors que els hi agrada llegir de grans o els llibres que mai han pogut acabar per moltes vegades que ho hagin provat de fer. 
A la foto, en Toni Hill (Els bons suicides)  i en José Maria Guelbenzu (Muerte en primera clase). La Júlia al fons. A banda de la taula rodona sobre gènere policiac (a la foto en Toni Hill, en José M. Guelbenzu (aixecant-se de la cadira) i en Lorenzo Sílva) hi havia moltes intervencions d'autors i autores. A la foto de baix, la Maria Dueñas acompanyada de fans. L'escriptora és la que es troba a la dreta. Comentaris

Publica un comentari a l'entrada