Concurs Intern Planeta Lletra 2014

Bé. S'ha estat parlant per altres canals i s'ha aixecat certa expectació, però finalment ja el tenim aquí. Us presentem el primer concurs intern de Planeta Lletra, destinat a premiar aquelles obres de lletrícoles que hagin estat publicades durant el 2014. En concret, es tindran en consideració només els relats publicats a les revistes "Doctor, què em passa?" i "Remakes de contes tradicionals", i al llibre "No ho podia assegurar amb certesa". Per realitzar la vostra votació, només heu de clicar a la imatge que apareix a la barra dreta, com la que teniu a sota:

A partir d'aquí us apareixerà un formulari on podreu marcar els vostres relats favorits (fins a un màxim de 5) de cada una de les publicacions. Si no heu pogut llegir-los tots, podeu votar menys relats d'aquella publicació o, fins i tot, no votar-ne cap. Els relats més valorats passaran a una segona ronda de la qual us donarem informació més endavant.

Votar és molt senzill. Hi ha el nom de tots els relats, amb el nom dels autors, agrupats per publicacions. Al costat de cada relat hi ha un quadradet que podreu clicar i quedarà marcat. Una vegada feta la tria aneu cap al final de la pàgina i hi ha un botó que indica “Envia”, cliquem i ja hem votat.

Les votacions són obertes, però esperem que es faci un bon ús del sistema i realment surtin a la llum aquells escrits que els lletrícoles considerin que mereixen un reconeixement. El termini de votacions per aquesta ronda finalitzarà el 9 de novembre, així que esperem que comenceu a revisar les revistes i el llibre el més aviat possible.

Moltes gràcies per la vostra participació i esperem que aquesta iniciativa sigui engrescadora per a tothom.
Ens veiem! ;)
Oscar

Comentaris