Entrega de premis i presentació de "No ho podia assegurar amb certesa" a la Biblioteca Pompeu Fabra

La tarda de dimecres, a banda de ser la prolongació d'una jornada primaveral com totes les que hem gaudit aquesta setmana, va estar plena d'emocions fortes. Planeta Lletra convocava a tothom a assistir a l'entrega de premis del Primer Concurs de Relats Curts Planeta Lletra i a la presentació del nostre segon llibre, que porta per títol "No ho podia assegurar amb certesa".La sala d'actes de la Biblioteca Pompeu Fabra va queda petita per acollir a tots els convidats.
En Jordi Lopesino, com a president del col·lectiu, va exercir de mestre de cerimònies, a banda de tornar a demostrar que té unes excel·lents dots de showman. Si alguna vegada deixa l'escriptura, segurament el veurem presentant algun latenight a la tele.Després de donar la benvinguda a tothom, va començar amb l'entrega de premis, amb la col·laboració de Sílvia Sebastián, directora de la Biblioteca Pompeu Fabra. La segona finalista, la Roser Cerdà, va rebre el seu diploma acreditatiu, a més d'un lot de llibres i revistes de Planeta Lletra, com la resta dels premiats.A continuació, en Francesc Duch, primer finalista del premi, amb el seu diploma corresponent i lot commemoratiu. I, per acabar, la guanyadora del Primer Concurs de Relats Curts Planeta Lletra, la Gemma Blández, que va captivar al jurat amb el seu escrit.La Bel Olid, com a representant del jurat que va escollir als guanyadors entre escrits arribats de tota Catalunya, va indicar que no acostuma a formar part de jurats perquè implica jugar amb els sentiments d'autors que han posat molta ànima a les seves obres, però que aquest cop havia fet una excepció donat el premi i les persones que integraven el jurat, juntament amb ella (la Care Santos, en Guillem Sànchez, en Francesc Bechdejú i el nostre president, en Jordi Lopesino).
A continuació alguns dels autors participants a l'antologia van llegir unes línies dels seus relats, a més de fer una petita introducció del nostre col·lectiu i un homenatge al nostre company Ramon Cabrera, a qui va dedicat el llibre.
Finalment, vam celebrar la cloenda d'aquesta magnífica tarda amb una copa de cava i unes pastes. Com va succeir amb els llibres, tot es va esgotar en pocs moments, senyal que hi havia gana de literatura i a l'estómac. :)
Des de Planeta Lletra volem donar l'enhorabona als guanyadors i agrair l'assistència massiva a l'acte (més de vuitanta persones) que van contestar a la nostra crida. Esperem que tant a Sant Jordi com a la propera convocatòria del nostre premi seguiu sent-nos fidels. Moltes gràcies a tots.


Les fotografies són gentilesa de la nostra companya Nu. Moltes gràcies! :)
Oscar


Comentaris

  1. Bravoooooo!!! Surtiu molt bé tohom a les fotos ;)

    ResponElimina
  2. Va ser un acte impressionant. Em sento molt orgullosa de ser part d’aquest magnífic col•lectiu que es Planeta Lletra. Felicitats a tots, tots, tots!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada