Dia de la poesia 2014


La Unesco va declarar el dia 21 de març, Dia Mundial de la Poesia, per celebrar-ho, la Institució de les Lletres Catalanes -amb la col·laboració de diverses entitats públiques i privades-, celebra una gran festa de la paraula i les lletres i fomenta tot un seguit d’iniciatives, presencials i/o a través de la xarxa, arreu dels territoris de parla catalana. 

A Mataró - el diumenge 23 a les 12 del migdia recital poètic "Amor a flor de pell" al Casal Les Esmandies amb Salvador Riera -lletrícola-, Alba Tudela, Juanjo Skàmez i Domingo Sànchez. 

A Cabrera de Mar - el dissabte 22 a les 12 del migdia recital poètic a la Biblioteca Ilturo amb Núria López -lletrícola-, Albert Calls, Montse Assens, Juan Carles Gonzàlez i Emília Illamola.

Comentaris

  1. Companys lletrícoles, és cert que jo hauria d'estar recitant aquell dia a Les Esmandies, però un compromís personal ineludible farà que no hi pugui ser. Malauradament, quan els ho vaig comunicar tota la difusió ja estava feta i no s'ha pogut rectificar. Una abraçada. Salvador Riera.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada