Un vermut amb... Úa Matthíasdóttir, Agent literària.

Ampliant la magnífica entrada que ha fet la Rosi... El dissabte 22 de Febrer van fer un magnífic vermutillo literari amb la Úa  Matthíasdóttir. Va ser una de les xerrades més llargues que s'han fet mai a Planeta Lletra, i el torn de preguntes es va haver de tallar perquè ja estàvem fora de temps. Sota podeu veure la Úa amb en Francesc Bechdejú, editor, (esquerra) i Jordi Lopesino, membre de Planeta Lletra, (dreta).


Vam tenir una bona afluència de públic, que escoltava interessat. Alguns prenien notes per no perdre's res de res. Durant el torn de preguntes les llibretes treien fum.


En acabar la xerrada, la Mònica, de Planeta Lletra, va fer entrega a l'Úa d'un assortit de revistes i de un llibre escrits per membres de Planeta Lletra.


En Francesc Bechdejú, editor i amic de Úa, també va ser obsequiat amb un llibre sobre Mataró. Una manera simpàtica d'agrair-li l'esforç que ha fet per portar-nos l'Úa a Planeta Lletra. (Gràcies Francesc).


L'Úa, com a bona agent literària, no es va poder estar de donar-nos uns quants consells a tots els escriptors que omplíem la sala. Ens va recordar les 8 regles de Kurt Vonnegut. Va ser molt aplaudida. 


I després de l'obligació va venir la devoció: un magnífic vermutillo, molt ben assortit, que va fer les delícies dels assistents.


L'Úa, envoltada de Lletrícoles, encara va estar una estona comentat, explicant i compartint les seves experiències com agent literària.


Moltes gràcies Úa per venir a Mataró i explicar-nos la feina d'una Agent Literària. No cal dir que la majoria de presents li va demanar que representés les seves obres. malauradament l'Úa només representa a escriptors islandesos.


Pels que no vau poder assistir-hi, a continuació teniu l'àudio de la xerrada, perquè el pugueu escoltar quan us vagi bé.

Comentaris