Unes dades engrescadores

Aquesta tarda, he hagut de revisar el lloc on pengem les revistes i he recaigut en una dada que em sembla molt interessant i que espero que us encoratgi a seguir escrivint molt. En concret vull que mireu aquesta captura que ve a continuació (si punxeu sobre ella, la veureu més gran).


Com podeu veure les darreres revistes han tingut un número de visites MOLT important. Parlem del voltant de 1400 visites als darrers números! I el de gastronomia 1800!! Perquè podeu comparar aquestes dades, només dir-vos que les anteriors tenien un número de visites al voltant de les 600-700 (excepte el número 2, que no sé per quin motiu té unes 400). I si veiem l’últim número, amb el poc temps que porta on-line i les visites acumulades, és possible que dintre d’uns mesos haguem batut de nou el rècord.

Encara que segurament no han estat 1400 visites diferents, sinó que moltes poden ser repeticions d’una mateixa persona, per molt que repeteixin, SÓN MOLTES PERSONES QUE ENS HAN LLEGIT!

Per tant, volia demanar-vos que us seguiu implicant en els propers números i, a banda, que aprofiteu l’oportunitat que tenim amb el nou llibre per enviar els vostres escrits. Queden pocs dies però encara sou a temps! Poseu-vos a treballar!

Què en penseu? No fan patxoca aquests números? Ja sabeu on dir la vostra... ;)
Ens veiem,
Oscar

Comentaris

  1. Joo! com tira això de l'erotisme! "es que la j... no tiene enmienda"

    Tot i això, són molt bones noticies. No si al final ens demanaran autògrafs per carrer.

    M.R.

    ResponElimina
  2. Fantàstic! Ho estem aconseguint lletrícoles

    ResponElimina
  3. Pel que a mi respecta, faig tota la propaganda que puc del nostre bloc i, em consta, que tinc com a mínim 4 ó 5 incondicionals que llegeixen habitualment la nostra revista. Ho dic perquè dissabte, vaig estar en un sopar on un dels temes que va ocupar bona part de la tertúlia, va ser la revista eròtica de Planeta Lletra, amb opinions de tot tipus. Ho dic perquè qui entra una vegada al nostre bloc ho acaba fent més vegades. O sigui que, a fer propaganda s'ha dit.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada