Primera trobada formal per parlar de la radionovel.la

Ahir a les 8 del vespre al Centre cívic del Pla de'n Boet, ens vàrem trobar alguns membres de Planeta Lletra amb Montse Massó (també de Planeta Lletra però ací com a enllaç amb Mataró Ràdio) per a repartir-nos els papers de la radionovel.la. També hi havia gent de teatre, coneguts de Montserrat, que ella havia portat per a ajudar-nos amb un cop de mà si feia falta.
Les fotos, mostren la primera mitja hora de reunió (tranquil.la i assenyada) però més tard ja va ser més caòtica. En Jordi havia escrit un guió amb molts papers per a homes i pocs per a dones (la propera radionovel.la de Planeta Lletra farem a l'inrevés), i apenes coneixiem els personatges. Hi havia algú que sí havia pogut llegir la història original que en Jordi ha convertit en ràdionovel.la però per a d'altres membres del grup aquest era el primer contacte amb la història i amb els personatges que hauriem d'interpretar. 
Ahh! i a més només teniem un guió, que passava de mà en mà quan feia falta. 
De totes maneres, vàrem sortir de la trobada amb algunes idees (¿clares?) i era que teniem poc temps per a posar la radionovel.la en antena aquest mateix estiu. Potser millor si al juliol i agost la treballem i grabem sense pressions de temps (es deia de començar-la a emetre el dia 1 d'agost). El que importa és que ens ho passem be i que en surti un producte divertit per els qui l'escoltin. (S'han de posar els efectes de so, per exemple, no és només grabar les veus i ja està fet). La gent de teatre deien que eren imprescindibles més lectures, especialment ja que tots i totes sóm afeccionats, per fer-nos amb el personatge i per a que els diàlegs surtin amb més fluidesa. 
Quedem pendents de les decisions de l'autor i de la direcció de Mataró Ràdio, seguirem informant ...


Comentaris