Recomanacions per Sant Jordi 2012

Hola Lletrícoles,
Ara que s'acosta Sant Jordi us recomano unes quantes lectures. Qui sap, potser us ve de gust llegir o comprar alguna d'aquestes novel·les.

La primera novel·la és d'en Michael Connelly, mestre del thriller. Connelly té l'habilitat de barrejar en una història personatges d'altres novel·les. En aquesta, nou dragons, el detectiu Harry Bosch es veu atrapat en una delicada trenyina de mafies xinesses que acaba amb el rapte de la seva filla en Hong kong. És una novel·la trepidant amb final sorpressa. Us la recomano.
La segona novel·la és d'en John Katzenbach, autor de la conegudíssima novel·la "El psicoanalista". Katzenbach treballa molt bé el thriller psicològic i aquesta història n'és la prova. En la novel·la un professor al que han diagnosticat una rara malaltia mental que el deixarà com un vegetal en poc temps és l'únic testimoni del rapte d'una adolescent. La novel·la navega entre les vicisituts del professor i la seva malaltia i els problemes de la jove adolescent que ha caigut en mans d'uns desalmats que... No diré rés més. Si en voleu saber més, llegiu-la.


L'última novel·la que us recomano és el premi Sant Jordi 2011, Crim de Sang, de Sebastià Alzamora. Ja havia llegit alguna novel·la d'aquest autor, que escriu amb un català exquisit i molt florit. La història és un thriller durant la guerra civil espanyola. Hi ha diverses històries enllaçades al voltant d'un sagnant crim que passa al principi de la novel·la. El més curiós és que l'assassí és un vampir. Si voleu saber com s'ho manega l'Alzamora amb aquesta escudella barrejada l'haureu de llegir.

Salut i bona lletra.

Comentaris