Reunió a Planeta Lletra

Hola Lletrícoles,

El passat dissabte 17 de Març, a les 17:30 hores, uns quants lletrícoles, 20 per ser més exactes (al col·lectiu som 81, així que no està gens malament), ens vam trobar a casa de'n Jordi per parlar del nostre futur.

Durant la reunió van sorgir diversos temes: la revista, els Vermuts amb..., el futur del nostre col·lectiu, Sant Jordi 2012... Que van ser tractats amb seriositat i amb la participació de tothom.


Els lletrícoles rebreu en breu un acte amb el resum de les coses que es van comentar durant la reunió. Evidentment el grup està obert a la participació i tindrà en compte altres idees que puguin sorgir.


També, com ve sent habitual, la majoria de lletrícoles van aparèixer carregats de menjar i beure per la segona part de la reunió. El berenar pantagruèlic oficial. Vet aquí la taula, segons abans de ser assaltada pels assistents.


Després de xerrar el col·lectiu estava molt afamat. Calen destacar la truita de patates, les croquetes (ambdues casolanes) i les delicatessens que ens van preparar els lletrícoles amb Master en cuina.


A partir d'aquí les converses es van multiplicar i els xarrupets i els nyam-nyams es barrejaven amb les riallades.

No cal dir que el grup està molt consolidat, tot i que va venir tanta gent que vam perdre una bona estona fent presentacions.

A les acaballes de l'orgia de menjar, es va fer el repartiment de les delicioses viandes que havien sobrat. Aquí veieu a les feres, bossa en mà, arreplegant com a bons germans les restes del botí.

I després vingué l'hora dels adeus. Fins la propera reunió. Gràcies per assistir-hi.
Salut i bona lletra.


Comentaris