Sopar fi de curs, 1er trimestre curs 2011-2012


El 28 de novembre la quasi totalitat d'alumnes i el profe del curs d'escriptura creativa ens vam trobar al carrer Barcelona de Mataró i vam fer un soparet de comiat al restaurant "El pati".


La cosa es va anar animat, perquè la Carme (la trapella del curs) va preparar unes quantes bromes que van fer les delícies dels companys de lletres. La més sonada, potser, va ser el decàleg del lletraferit.
La nit és jove i a la carta hi havien coctels. La Heidi i en Jordi es van beure un Cosmopolitan. S'ha de dir que era molt bo i va acabar d'animar a la concurrència que no es va estar de provar-lo.
A l'hora dels postres van fer entrega d'un obsequi al profe, que no s'ho esperava. Tothom creia que era un paquet bomba, però es van decebre molt en veure que no explotava. Al final va ser un punt de lectura d'argent, amb forma de lluna. En Jordi el va mossegar per veure si era bo.

Van voler acabar la nit fent una copa, però estava tot tancat. Per això i perquè en Jordi s'havia descuidat de portar els últims treballs corregits, es va quedar d'anar el dijous 15 a fer una cervesa al local "El mico borratxo". Bon lloc per escriptors que comencen.
Fins llavors.

Comentaris