Nadal 2011 Sopar de Germanor

Hola Lletrícoles,

El divendres 16 de desembre vam celebrar el sopar de Nadal de Planeta Lletra. Hi van assistir 21 lletrícoles, alguns acompanyats de les corresponents parelles, per la qual cosa no hi va haver "Bunga Bunga" com demanava en Francesc. (Ho sento, un altre any serà).

Una de les coses més demandades durant el sopar va ser la loteria de Nadal. Hem fet participacions del número 6.773 i hem repartit més de 150 paperetes entre els membres de Planeta lletra. Que hi hagi sort!

En va acompanyar l'escriptor mataroní Guillem Sànchez, que ja va venir a fer-nos una xerrada la primavera passada. I no només vam parlar de llibres i de projectes, la crisi va tenir un paper preponderant.

Al final de sopar la Júlia va recitar el seu poema de Nadal en crisi, i va ser molt aplaudit, tant pels lletrícoles com pels nois de la taula del costat que hi van trobar que el poema era molt bo, però que la rapsoda també. Agraïm l'estona que van estar calladets perquè la Júlia ho recités com Déu mana.

Després del sopar alguns lletrícoles vam anar a fer una copa per acabar la vetllada. Després ens vam felicitar les festes i cap a casa.

Bon Nadal a tothom! I sort amb la Loteria!
Salut i bona lletra.


Comentaris