Com va anar el Vermut amb... Joan Carles Gonzàlez Pujalte

Hola Lletrícoles,

El passat dissabte 19 de novembre vam fer un Vermut amb el poeta mataroní Joan Carles González Pujalte. Per primera vegada en la història dels vermuts de Planeta Lletra el vam filmar amb web-cam i el vam retransmetre en directe per Internet. En una altra entrada d'aquest bloc teniu el "webcast" per poder-lo veure quan us vagi de gust.
La Júlia Lancho, membre de Planeta Lletra, va fer de reportera i seves són les fotografies que il·lustren aquesta entrada. Si us sembla les passem a comentar:

D'esquerra a dreta: Francesc Bechdejú, sociòleg i editor mataroní, que va fer la presentació i va explicar el tarannà del poeta; en Joan Carles, poeta convidat; i en Jordi Lopesino, membre de Planeta lletra.

La Sala estava plena de gom a gom. Més de 40 persones van assistir a l'acte.

En Joan Carles va obrir la seva xerrada amb la lectura d'un dels seus poemes: Amsterdam.

Alguns assistents es van solidaritzar amb el poeta quan aquest va parlar de la seva llibreta de idees.

La tècnica de "Cortar, pegar" de'n Joan Carles va sorprendre a més d'un. En Jordi ensenya les proves del "delicte".

El torn de preguntes va ser molt actiu.

La Roser Serra, membre de Planeta Lletra, fa l'entrega de la nostre revista, recordatori que regalem a tots els que ens visiten.

La Rosa Rosae també va ser homenatjada per haver estat guardonada en un premi literari. El reconeixement del grup a través de la nostra revista, que li va entregar el nostre poeta convidat. La Rosa estava contentíssima.
Felicitats Rosa!

I ara el vermut! Mireu quantes coses per picar. Mmmmm!

Pobre Joan Carles, els assistents no el deixaven acostar ni a les patates fregides...
Tothom el volia saludar.

En Joan Carles va tenir el detall de regalar-nos alguns dels seus llibres de poemes. No va sortir ningú d'allà sense llibre. I tothom el volia dedicat.

Aquí teniu a en Joan Carles envoltat de noies de Planeta lletra. En Joan Carles va rebre un bany de multituds. Felicitat Joan Carles, i gràcies per la xerrada.

No us perdeu el proper Vermut.
Salut i bona lletra.

Comentaris

  1. El dissabte em vaig pedre la xerrada/vermut d'en Pujalte, i pel que veig va ser un èxit total. Si seguim així, haurem d'ampliar l'espai.
    També m'ha semblat molt bé que s'hagi gravat la xerrada en video, els qui no vam poder assistir ho agraïm molt, i pel que veig aquest fet no va restar assistència de públic. Doncs res, felicitar als organitzadors i fins la propera d'en Genís Mayola.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada