Fem un vermut amb Toni Cabré

Hola Lletrícoles,
Dissabte 22 d'octubre vam fer un vermut literari amb en Toni Cabré, mataroní, dramaturg i guionista de sèries de televisió. Com sempre la sala estava plena. Més de trenta cinc persones ens vam aplegar per escoltar al nostre convidat.


En Toni es va aixecar de seguida de la taula i agafant un micro es va posar a davant del públic. En un tu a tu molt pròxim. Durant una hora i vint i tres minuts ens va explicar tots els seus secrets. El públic va quedar encantat i va aprofitar per fer-li preguntes sense parar.

En acabar la xerrada, la Txell Pañella, en representació de tot el grup Planeta Lletra, va fer entrega d'un exemplar imprès del segon número de la nostre revista.

En Toni, per sorpresa de tothom, va replicar amb elegància i va regalar a tots els assistents a l'acte un exemplar d'una de les seves obres: "Viatge a California". El gest va ser recollit amb aplaudiments i mostres de gratitud.

Uns periodistes de la televisió comarcal, que vam gravar l'acte, van aprofitar per fer-li una entrevista. Aquí veiem al Toni més mediàtic.

El públic va demanar que l'autor dediqués personalment i un a un la seva obra. I es va passar una bona estona gastant tinta i enginy, personalitzant totes i cadascuna de les dedicatòries. Tothom va queda encantat.

Aquí podeu veure la cua de fans, esperant dedicatòria.

I per últim el vermut, on es va comentar les anècdotes de la vetllada. La veritat és que se'ns va fer molt curt.

Molt aviat penjarem un MP3 amb la xerrada complerta, pels que no vareu poder assistir.
Recordeu que el mes que ve hi ha un altre vermutillo. No us el perdeu.
Salut i bona lletra.

Comentaris