Planeta Lletra durant la Diada de Sant Jordi 2011

Fa ja uns quants dies que vam deixar enrere Sant Jordi 2011, però els compromisos ens havien impedit donar la nostra impressió del dia. A part de comprar molts llibres, fer cues per a que ens signessin alguns autors i regalar alguna rosa, els lletrícoles teníem una cita a la Plaça Santa Anna a les 17:30. Ens esperaven els micròfons de Mataro Radio amb la Ma. Lluïsa Aranaz al capdavant, dintre de l'especial de Sant Jordi del programa Viu la vida, dia a dia.


Aquest cop, la intervenció dels lletrícoles va ser per batejar en condicions la nostra revista en un dia tant especial com el que estàvem celebrant, i comentar el cicle de conferències que, RECORDEU, continua el proper dissabte 21 de maig (dissabte vinent) amb el vermut de la Lola Casas


A més la Ma. Luïsa ens va demanar l'opinió com a aspirants a escriptors del que hem après a través dels cursos, es va interessar pels nostres futurs projectes, i ens va fer reflexionar sobre la importància de la Diada en el nostre petit planeta. Des d'aquí li volem agrair l'oportunitat que novament ens va donar per comentar les nostres petites bogeries i esperem tornar-hi molt aviat.


Pels que no vau poder escoltar la nostra intervenció, ho podeu fer clicant aquí. Començareu a escoltar veus conegudes a partir del minut 35.

Oscar

Comentaris