Una proposta de logo més.


Hola a tots!


Bé, m'animo a presentar-vos una altra proposta de logo. Confesso que no es creació meva sinó d'un bon amic que té molta traça amb això del disseny, i amb qui dissabte tarda, tot fent un cafè, vam estar comentant el tema de la revista. Molt amablement es va oferir a enviar-me algún esboç d'alguna cosa que se li acudís, després de fer-li cinc cèntims del que buscavem i el que ja teníem, i de moment el resultat és aquest.


Bé, ja direu alguna cosa doncs.


Salut

Comentaris

 1. Mare de Déu i Senyor! Ens hem de quedar només amb un?

  Salut

  ResponElimina
 2. Hola!

  Sense estrès eh? Però crec que és important el tema del logo, no? Allò que ambun cop d'ull ha d'identificar aquest grup mogut per inquietuds literaries sense o amb pretensions que estem creant.
  Bé, tinc alguna proposta més, no sé pas si les voleu veure...son coses senzilletes.

  Parlem!

  Lou

  ResponElimina
 3. Jo m'estic estressant, massa decisions en poc temps...

  Marcos

  ResponElimina
 4. M'agrada aquest

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada