Revista digital i cicle de conferènci​es

Hola a tothom,

Bé, ja sabeu que l’Oscar (felicitats, Oscar) ha muntat al bloc del grup totes unes eleccions per escollir el nom de la revista. Ja n’hi ha 20 vots i la cosa continua... Aprofito el missatge per encoratjar als que encara no heu votat: http://3rescrituracreativa.blogspot.com/2011/02/votacions.html

Per fer-ho; només heu de clicar el link i llestos. La cosa està entre “Punt i Coma” i “Planeta lletra”.

Annex us envio un parell de revistes en pdf. Són revistes que es poden trobar a Internet i són gratuïtes. És perquè comenceu a veure com pot quedar la nostra revista. Maquetadors i interessats, comenceu a prendre mides! A la que tinguem el nom escollit tots ens hem d’arremangar i posar-nos mans a l’obra. No si valen excuses!

Una altra cosa que ja està a punt és el cicle de conferències d’escriptors. Ja n’hi ha tres emparaulats: La Care Santos, La Lola Casas i en Guillem Sànchez; tots tres de Mataró i consagrats amb un bon número de títols publicats (Adults-Juvenil, infantil i ciència ficció respectivament). En Guillem, a més a més, escriu en Tàndem amb l’Eduard Gallego. Us sona això del tàndem?. Comenceu a tafanejar per Internet, a veure que en trobeu. La qüestió és que des del Tres Roques ens demanen el calendari de les xerrades perquè surtin publicades en un llibret del centre i per entrar en la planificació d’activitats. Ja sé que encara no tenim nom del grup, però la cosa és urgent. Què us sembla si passo la programació de les xerrades per aquest trimestre que ve i pels següents fem servir el nom de la revista (i del grup) que ens identifica? Podem presentar-les com: “Un vermut amb...” tal com es va parlar a la reunió que (un grup nombrós) vàrem tenir amb en Chaves, director del centre. Les xerrades seran:

Abril, Care Santos
Maig, Lola Casas
Juny, Guillem Sànchez

Els dies els concretaré aquesta setmana, però segur que es faran en dissabte al matí.
Si algú té alguna cosa a dir que ho faci quan abans millor, per poder-ho arreglar.

Salut i bona lletra.

Jordi Lopesino

Comentaris