And the winner is...

Hola companys. Com va tot?
La veritat és que debeu estar molt enfeinats perquè no hi ha gaire moviment per aquestes contrades...  XD

Jo no soc una excepció, així que només volia compartir amb vosaltres una petita alegria que em vaig endur ahir. Fa unes setmanes vaig enviar la meva participació al concurs de micro-relats que va posar en marxa la FNAC i finalment ahir van publicar que sóc un dels guanyadors del premi del jurat (també hi havia per votació popular, però no tinc tants amics com per guanyar XD).
La veritat és que m'ha fet molta il·lusió (encara que en el fons no vol dir res, i el relat no és precisament del que n'estigui més orgullós), però sí és cert que es una injecció de moral molt bonica. I el premi, un ebook, també em pot ajudar a fomentar la lectura que tant necessito... :)

Us copio el text de 125 paraules que ha resultat dels cinc guanyadors. Tots els contes participants havien de començar amb la frase "Por fin tenía en mis manos un libro electrónico..."

Vecinos
Por fin tenía en mis manos un libro electrónico como el de mi vecino. Ya no iba a ser el hazmerreír del bloque de estirados al que me había mudado. Como diría mi padre, un pico y una pala les daba yo, para que aprendieran donde tenían los riñones...

Pedí con todas mis fuerzas que el domingo no lloviera para asomarme a la terraza cuando él apareciera con el suyo. Así que esa mañana salí con mis gafas y mi vermut y, tras saludarle efusivamente remarcando que hacía un día estupendo, me senté en mi tumbona y encendí el aparato. Fue cuando comprobé que el índice estaba vacío.

Pasé el resto de la mañana haciendo rebotar los rayos del sol sobre mi libro para deslumbrarle.

Així que ja sabeu. Continueu fent cas a en Jordi i el que ens va ensenyar, que ja veieu que té resultats :)
Espero que ens veiem aviat, o al menys, que escriviu una miqueta (i una altra a aquest espai).
Ens llegim!

Oscar

Comentaris

 1. Moltes felicitats!

  Em recorda una mica al meu "Putos modernos", és curiós... Amb mala ostia, mola!

  Per llegir- lo, aqui:

  http://labuhardilla.wordpress.com/2006/08/24/profesiones-fantasticas-iii-putos-modernos/


  Sandra

  ResponElimina
 2. Moltes gràcies Sandra!! :)

  Sí que és veritat que tenen punts en comú. Casualitats de la vida :)

  De totes maneres, tenia previst un altre afí a la ciència ficció, però quan vaig veure que eren masses els que tractaven aquest tema, el vaig canviar per aquest.

  Espero que tot vagi molt bé i em guardo el blog per veure els teus progressos... ;)

  Ens veiem!
  Oscar

  ResponElimina
 3. Enhorabona Oscar!
  Jo ara ho tinc un pèl abandonat,massa feina i massa poc temps! I això que he estat un mes de baixa, però ja se sap quan la baixa és forçada tampoc hi ha ganes de fer res.
  Ànims i endavant amb els teus relats!
  Txell

  ResponElimina
 4. Molt bé, Oscar.

  Felicitats i que aquest no sigui l'últim premi.
  Salut i bona lletra.
  Jordi

  ResponElimina
 5. Hey! Moltes gràcies als dos!

  Txell, espero que la baixa no sigui per res greu i ja estiguis plenament recuperada. I no deixis d'escriure!! Jo també estic bastant agobiat però trec una mica de temps per anar fent cosetes. Vaig fer un curs a la feina de gestió del temps (precisament a la nostra aula del Tres Roques), i una de les claus que vaig extreure va ser dedicar mitja hora o una hora al dia a l'escriptura. No ho aconsegueixo sempre però al menys està a la meva agenda diària i ja és molt. Mica en mica vas tenint escrits, i és el que importa.

  Jordi, moltes gràcies i jo també espero que no sigui l'últim. Però vaja, no és tan fàcil. Costa més que trobar feina aquests dies. XD

  Moltes gràcies a todos dos. A la propera trobada us l'ensenyo (l'ebook)... ;)
  Ens veiem!

  Oscar

  ResponElimina
 6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 7. Hola, soc en Marcos. Primer de tot agraïr la feina feta per Oscar com "secretari accidental" ja que millor crec que no es pot explicar tot el que vam parlar a la reunió.
  Jo ja vaig emetre el meu vot a favor del nom " PUnt i coma", i pel que fa al logotipo estic una mica despistat ja que el disseny gràfic no és el meu fort, si és que en tinc algun...
  Bé per ser la meva primera aportació al blog crec que ja ho deixarè aquí.

  Salut per tothom

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada