Repte de ràdio: Sara Brujo

Al nostre primer programa radiofònic vam comptar a la Núria Dòria de Dòria Llibres per l'entrevista, però a més, li vam proposar un repte que va acceptar: que la seva filla fes un relat d'unes 300 paraules on surtisin les paraules 'planeta' i 'lletra' en l'ordre que ella volgués.

Avui volem compartir amb vosaltres el resultat:

Van arribar de terra endins, amb ganes de viure altre vegada a prop del mar, d'impregnar-se de sal i de sol. Van arribar amb la il.lusió de començar de nou i de fer-se un lloc amb la gent d'aquella nova terra, d'entregar-s'hi com havien fet sempre i amb l'esperança que els acollissin, els valoressin i els estimessin. Buscaven un lloc al PLANETA, un lloc per oferir als que els agradava compartir. Sabien que no seria fàcil, perquè les coses mai no ho havien estat de fàcils, però ells van decidir no rendir-se, van lluitar fins l'últim moment, deixant-s'hi la pell, la suor i fins i tot les llàgrimes. Però era tot o res, no hi havia alternativa, el temps no jugava al seu favor... tot allò, sembla ben ve un miracle, un miracle que avançava amb lentitd, però cada cop hi havia més gent que creia en ells, que els admirava, que els buscava per la feina que feien, una feina feta amb amor i gràcia, només amb una mirada podia saber que els apassionava allò que feien. Doncs allò que feien era el que jo admirava i admiro més d'ells, recomanaven llibres segons el seu criteri, sí, però també segons la persona, hi posaven interès i ganes, perquè volien que els altres gaudissin de la LLETRA com en gaudien ells. Volien que tornessin, que es quedessin amb gana, però no volien aconseguir-ho a la força, volien que les coses fluïssin, que els clients se sentissin a gust en aquell espai.
He de dir que ho van aconseguir, es van impregnar de sal i de sol, es van fer un lloc en aquella nova ciutat, els van acollir, valorar i, sobretot, els van estimar.

 Sara Brujo



Comentaris