Dones que escriuen la ciutat: Passejada literària




El proper dissabte 7 de Maig tres escriptores mataronines, la Maria Català, la Pili González-Agàpito i la Marta Novellas ens portaran a passejar pels espais de la ciutat que elles han convertit en literatura. 

La passejada s’iniciarà a l’institut Damià Campeny (a la plaça dels Bous), on la Maria ens parlarà dels espais —i els misteris— que articulen la seva novel·la A les fosques. Després baixarem per la Riera on la Pilar ens farà reviure —Riera amunt, Riera avall—el Mataró dels anys 60 a través de la història de les seves botigues. Finalment ens adreçarem al passeig Marítim, on la Marta en parlarà de com la platja de la nostra ciutat va acabar a les pàgines de la seva novel·la No estàs sola.

I com que segur que ens haurem quedat amb un munt de preguntes per fer i moltes ganes de saber com aquestes tres magnífiques narradores teixeixen  la literatura, anirem a fer un vermut amb elles al Cafè del Mar. Prepareu les vostres preguntes, serà una bona ocasió per donar un cop d’ull al making of dels seus llibres  i deixar que aquestes tres escriptores mataronines ens expliquin de quina matèria estan fetes les grans  històries.


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada