Vermut amb la Bel Olid

Amb una mica de retard perquè la informàtica ens va fer la guitza, vam poder gaudir de l'escriptora mataronina Bel Olid.



La Bel ja va col.laborar amb Planeta Lletra com a jurat del nostre premi i, en aquesta ocasió, va venir en qualitat de Presidenta de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) per parlar-nos dels serveis que ofereixen i la tasca que fan.

www.escriptors.cat

L'àmbit d'actuació de l'associació és els Païssos Catalans i, fonamentalment, ofereix serveis d'assesorament legal.
L'associació manté una lluita corporativa activa contra la venda dels drets dels autors, en comptes de la cessió dels drets, manté negociacions tant amb les editorials com amb les institucions i té veu i vot en representacions internacionals.


Per formar part de l'associació es requereix tenir un llibre publicat, però ens va comentar que a la propera reunió, probablement, modificaràn els requisits d'accés i aconseguir així un espai obert de participació dels socis.

Finalment, darrera el torn de preguntes, on ens va parlar de la importància de donar visibilitat als traductors i què és el que l'impulsa a ella per escriure, vam fer-li entrega de la nostra revista i vam gaudir d'un deliciós vermut.


Moltes gràcies, Bel!

Comentaris

  1. Bona crònica Heidi. Bel Olid també ens va confessar que no li agrada el mon i que la mou el desig de canviar-lo des de les seves possibilitats. Per això també, gràcies Bel!

    ResponElimina
  2. Bona crònica Heidi. Bel Olid també ens va confessar que no li agrada el mon i que la mou el desig de canviar-lo des de les seves possibilitats. Per això també, gràcies Bel!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada