Nou Vermut a Planeta Lletra



El proper dissabte 29 de Novembre tenim una convidada excepcional, la Mercè de Clascà, destacada guionista mataronina amb projecció internacional. La xerrada serà al Tres Roques (plaça Canigó, 7 de Mataró), a les dotze del migdia i amb el format de Vermut Literari que ens és habitual. La entrada és lliure i gratuïta. Després de la xerrada us oferirem un tradicional vermut català i continuarem xerrant de tu a tu amb la nostra convidada. Us hi esperem.



Mercè de Clascà, professora, guionista i escriptora.

Professora De Guió al Màster de la UAB d’Escriptura de Guió, de la Facultat de Ciències de la Comunicació, Dpt. de Periodisme, des de 1998 fins al 2012. Coordinadora a la UAB del projecte Journeyman del programa MEDIA. Professora i conferenciant invitada a la UOC, al Taller de Guionistes de Barcelona, a la DUOC i a la UNIACC de Santiago. de Xile. Assessora a diverses productores: Rodar&Rodar. Massa d’Or. Producciones Sapos de Mèxic... Dos anys com a directora a D-GUION, Escola Internacional Superior del Guió, escola col·laboradora de la USJ de Saragossa.

Guionista: guanya un premi de TV3 per la sit-com “Forasters”. Guionista del programa setmanal “Vibria” del Canal 33. Col·labora a la sèrie “Ay Señor, Señor” de A3. Guionista de "Laia, el regal d’aniversari", telefilm produït per Tècnica i Traça per a TVC. Guionista de “Calle Nueva” de Diagonal TV per a TVE1. Guionista del documental “Tiempo de Secundaria” per a “Documentos TV” de TVE2.

En aquests moments ha deixat de donar classes i està centrada en la seva activitat creativa.


Comentaris