Un Vermut amb... Marina Espasa, escriptora i crítica literària.

El proper dissabte 31 de Maig el grup Planeta Lletra Organitza un vermut Literari. Vindrà la Marina Espasa (teniu una BIO sota). L'acte es farà al centre de formació permanent Tres Roques de Mataró, a la plaça Canigó 7 de Mataró. Dissabte 31 de Maig a les 12 del migdia. És un acte gratuït i obert a tothom. Després de la xerrada de la Marina farem un Vermut popular. Duració aproximada de l'acte, unes dues hores.





Marina Espasa Sans (Barcelona, 1973) és filòloga i treballa, quan pot, de guionista, periodista cultural i traductora. Va formar part de l'equip dels programes de televisió Saló de lectura (BTV, 2002-2006) i L'hora del lector (Canal 33, 2007-2011). És crítica de llibres del diari Ara i del programa de ràdio Cabaret Elèctric d'iCat fm. És autora de La dona que es va perdre (Empúries, 2012), que va ser finalista del Premi Crexells 2013". Com s'acostuma a dir, aquesta és la seva primera novel·la.



Vermuts literaris: en un principi van néixer, fa tres o quatre anys, per convidar a autors locals consagrats. Va venir gent com la Care Santos, en Toni Grané, en Guillem Sànchez, en Juan Carles González Pujalte, i cantautors com en Genis Mayola. En una segona fase vam decidir que convidaríem a gent relacionada amb el món dels llibres i la publicació com els editors; i ara estem organitzant vermuts al voltant de recursos útils pels autors novells. En aquesta última fase hem convidat a una psicòleg, a un tècnic en màrqueting, a una agent literària i ara, finalment, a una crítica literària com la Marina Espasa.


Comentaris