PRESENTACIÓ DE "DESIG DE XOCOLATA" DE LA CARE SANTOS


  Estimats Lletrícoles:
 
   Ahir, vaig tenir el plaer d’assistir a la presentació del llibre "Desig de xocolata" de la Care Santos (premi Ramón Llull). L'acte es va celebrar en un entorn molt apropiat: "el Museu de la Xocolata", i va anar a càrrec del President del Gremi de Pastisseria de Barcelona, Joan Turull.



 
 

   Va ser un plaer per varis motius: el principal, es clar, gaudir una estoneta de la fantàstica Care Santos. Sempre es un plaer escoltar les seves vivències.
 

                                        


      



   També va ser un plaer perquè l'acte va anar acompanyat per l'actuació del Conta Contes Albert Estengre, que ens va narrar una historia sobre un mossèn i un bisbe que, en un principi, i de cara al feligresos, qualificaven a la xocolata  (i a alguna altra cosa...) com el diable, però que després va resultar que ells eren grans consumidors (de les dues coses....). Divertidíssima historia!



 
 

   I un altre plaer va ser, gaudir de la xocolata! En acabar l'acte van poder admirar algunes de les creacions de grans pastissers, fetes amb aquesta exquisidesa. I van delectar els nostres sentits amb la degustació d'uns exquisits bombons, acompanyats amb cava.



 
 

    Què més es pot demanar?


  
 
 
 

Comentaris