Planeta Lletra Número 9 (Especial Erotisme)



Ho recordeu? Fa només uns quatre mesos que parlàvem de calor amb mànigues curtes i bona teca. Un número de la revista que va estar molt profitós i que esperem que us deixés un bon regust. Però, què queda dels amors de l'estiu, de les guinguetes i les seves delícies, de les espardenyes i les nits en bona companyia a la llum de la Lluna? Tot s'ha esmicolat amb aquest fred que ha arribat sobtadament i que ens ha deixat glaçats. No hi ha remei possible. L'hivern s'apropa...

Mentre esperem sense possibilitat de salvació a que arribi, des de Planeta Lletra volem que mantingueu la flama més ardent dels vostres instints. I si pot ser, dels més baixos. Perquè us volem oferir un número calent. Realment MOLT CALENT. Així no caldrà que canvieu la vostra dieta amb més vitamina C per no caure en els refredats de l’època.

Aquest número de la revista va completament dedicat a l’erotisme, en tantes vessants com escriptors hi han participat. Us convidem a passar les pàgines delectant-vos en les imatges que us proposem i no dubteu en visitar el blog per seguir al dia de les nostres activitats i febrils idees.

Mantingueu els cors calents i fins la propera!
Oscar

Comentaris