Un Vermut amb... Manel Punsola, el fill del poeta.

Hola Lletrícoles,
El dissabte 23 de març a les 12 del migdia vam fer un dels nostres vermuts. El convidat era en Manel Punsola, fill del Poeta Josep Punsola, aprofitant que 2013 és el centenari del seu naixement.



Vam tenir un èxit total. La sala d'actes del Tes Roques estava plena a vessar. Calculem que vam venir més de seixanta persones. Molts lletrícoles i també molta gent interessada.



En Manel és un home molt vital, com el seu pare, i coneix molt bé l'obra poètica del seu progenitor. Va fer les delícies dels assistents amb les seves anècdotes i el seu sentit de l'humor.



Uns quants Lletrícoles (la Núria López, la Sandra Cabrespina, l'Esther Aragó i en Salvador Riera)  van sortir a recitar uns poemes de Josep Punsola. Els públic els hi ho va agrair amb aplaudiments sincers.


Com a cloenda teniem una sorpresa: la projecció de la pel·lícula "Ensayos", filmada pel cineasta mataroní Enric Fité a l'any 1948. La primera pel·lícula on surt el poeta com actor. L'Encarnació Soler, de cinema Rescat i col·laboradora de la filmoteca nacional, ens va fer una petita xerrada mentre durava la projecció de la pel·lícula. 


Al final de tot l'esperat vermut, on el públic es va barrejar i va continuar fent preguntes i interessant-se pel poeta i per la seva obra.


Uns quants lletrícoles ens vam fer una foto al costat del convidat. Fins el proper Vermut!


Comentaris

  1. Vaig tenir la impressió que en Josep Punsola, a part de ser un gran poeta, devia ser una gran i millor persona. Perquè el fet que un fill perdi el seu pare amb dos anyets i que uns seixanta anys després el recordi amb aquest amor i afecte amb què parlava d'ell, com si l'hagués tingut present al llarg de la seva vida, em va donar a entendre que el seu llegat d'estima i amistat cap a la seva família i els seus amics va ser molt profund, i aquests l'han transmès amb total fidelitat al seu fill. No m'estranya que en Manel Punsola n'estigui tant del seu pare.
    Gràcies Manel!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada