Èxit total d'un Vermut amb... Sara Moyano

Hola Lletrícoles,

Doncs dissabte 3 de novembre, en ple pont de la castanyada, vam omplir la sala d'actes del Tres Roques. Prop d'una seixantena de persones vam escoltar la xerrada de l'editora Sara Moyano, que és cap de departament i promoció de l'Editorial Barcanova. El públic va ser molt participatiu, va fer moltes preguntes i la xerrada va durar una hora i mitja. En acabar el sentiment general era que havia durat poc i que quedaven moltes coses en el tinter. Un parell o tres d'assistents van proposar que la tornéssim a convidar... Això no havia passat mai!

La Sara va explicar de manera amena com s'ha de presentar un manuscrit a una editorial, què s'espera de l'autor i com es  treballa l'obra fins la publicació final. Algunes persones entre el públic prenien notes, cosa que diu molt de l'alt interès que hi havia.


Mònica, de Planeta Lletra, en nom de tot el col·lectiu va fer entrega d'un obsequi a la Sara.



Després de la xerrada vam celebrar l'esperat Vermut. La Sara era sol·licitada arreu i la gent feia cua pacientment per saludar-la i per preguntar-li alguna coseta relacionada amb el món editorial.




 Des de Planeta Lletra volem donar les gràcies a l'editora Sara Moyano per la seva assistència, i esperem tornar-la a veure molt aviat.


 Molt aviat penjarem l'audio en MP3 de la xerrada de la Sara, així els que no vau venir tindreu l'oportunitat d'escoltar-la.

Salut i fins el proper Vermut amb...

Comentaris