Una tarda a Barcelona


Els stands de la Setmana del Llibre en català 2012 estan a la Plaça de la Catedral, a Barcelona, allà mateix on cada Nadal hi ha la Fira de Santa Llúcia. 


Tria i remena. Les ombres més eròtiques de l'estiu? O l'ombra de la sirena nòrdica? 


Passejada literària - Els templers a Barcelona, al centre del grup 
en Joan Fuguet i Sans, històriador i autor de diversos llibres sobre el tema.




Passejada literària - Estem davant la Casa del Temple a Barcelona 
(ara esglèsia de la Mare de Déu de la Victòria). 


En Toni Hill (autor de gènere negre) llegint "Els bons suïcides".
Per qui vulgui saber què llègia exactament:


En David Caño llegint uns versos de "Post Mortem" (i no, no és una novel.la polícíaca). 



Comentaris

  1. Núria,

    Jo també m'hi vaig passar, però divendres tarda. Vaig sentir en Sebastià Alzamora llegint un capítol de la seva novel·la "Crim de sang", que segons diu la seva pàgina és un thriller d'atmosfera gòtica, un relat policíac situat a la Barcelona de la guerra civil, que impressiona pel dinamisme narratiu de la seva construcció, la fusió dels gèneres més diversos i la força de la seva prosa. Barcelona, estiu de 1936. Als inicis de la guerra civil, en plena persecució i matança de religiosos per part de nuclis anarcosindicalistes, un sacerdot marista i un nen de set o vuit anys apareixen assassinats en circumstàncies molt estranyes...
    Però, si voleu que us digui la veritat, cap sèrie, pel•lícula o narració de ficció és capaç de treure’m la son llevat el reportatge d’ahir de l’Évole a Salvados explicant en què consisteix el “rescat” d’un Estat per la UE... he tingut els pitjors malsons de la meva vida aquesta nit! ;-)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada