Recomanacions de llibres

Hola,

M'animaré a fer dues recomanacions: una pels que us agradi les novel·les de detectius: "Se lo que estas pensando" de John Verdon. A mi m'ha encantat i no puc dir gaire cosa més.

En segon lloc, a qui li agradi més les novel·les de sentiments i amb una gran capacitat narrativa i descriptiva fins al més mínim detall, doncs diria Haruki Murakami, " Tokio Blues", parla de la vida de dos adolescents amb una barreja de amistat extrema i dramatisme que no et deixa indiferent (o això penso jo).

Salut

Marcos Vàzquez



Hola,

Si us ha agradat "se lo que estas pensando" encara us agradarà més "No abras los ojos", crec que és millor, per alguna cosa és el segon llibre que va escriure en John Verdon.

Salut

Txell


Hola companys/companyes!

Jo passo per una etapa que tinc més necessitat de llegir que no pas escriure.
He llegit uns quants, però recomano molt especialment un. El seu títol és "El Secreto de mi Turbante". Es basa en fets reals, sobre les vivències de una nena afganesa durant l'època en que els tali bans governaven el seu país. Un dia va caure una bomba a casa seva i li va cremar part del cos sobretot la cara. la lluita per la supervivència i la superació és l'eix de la narració. Està explicat en primera persona, si bé, no és ella qui ho escriu. Ho fa una periodista. les descripcions que fa de fets, persones i ambients t'arriba molt endins.
Salut!
Mariset

He llegit un llibre que m'ha agradat molt per la seva manera d'explicar les vivències d'una família a la Guerra Civil. He de dir, que no m'agraden gens les novel·les emmarcades dintre de la Guerra Civil, però aquesta la he trobat diferent. Si algú s'anima es diu "El Regreso" de Victoria Hislop.

Saluts a tots

Montse Pérez.


Comentaris

  1. Hola lletrícoles!

    Vull aprofitar i recomanar-vos un llibre que fa relativament poc que he finalitzat. Feia temps que no em passava de no voler llegir per a que no s'acabés. El llibre es diu "HHhH" de Laurent Binet. L'acrònim vol dir: “Himmlers Hirn heisst Heydrich” -”El cerebro de Himmler se llama Heydrich”.

    La forma que té l'escriptor d'explicar el relat, malgrat ser fets històrics, trobo que és molt dinàmica i propera, en cap moment es fa feixuc, ans al contrari.

    Espero que si algú de vosaltres teniu l'oportunitat de llegir-ho, us apassioni tant com a mi.

    http://www.revistadeletras.net/laurent-binet-con-hhhh-quise-ofrecer-una-alternativa-a-la-novela-historica/

    (Volia posar-vos una foto de la portada, però no sé com es fa :S)

    Salutacions!
    Jessica M.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada