Crònica de Dissabte fem un vermut amb... Care Santos

Han calgut tres dies per recuperar-se de la trobada que vam tenir dissabte amb Care Santos. Han sigut molts preparatius, algunes presses per tenir la revista a punt i bastantes il·lusions posades en aquestes darreres jornades, i era normal que tothom s'hagi ressentit una mica. O va ser tot això o no tindria cap altre excusa que no fos l'excés de vermut, així que serà millor que us quedeu amb les anteriors. Sigui com sigui, crec que parlo en nom de tot el col·lectiu Planeta Lletra si dic que ens sentim molt orgullosos del que hem aconseguit i en concret de l'èxit que va tenir la trobada amb Care Santos dissabte passat.


Semblaven moltes cadires, però finalment va ser necessari portar el doble per acollir a tots els que van voler assistir a la nostra trobada i a qui donem les gràcies des d'aquest blog.


La Care (perquè crec que després de ser la persona escollida per inaugurar les nostres conferències, la nostra padrina, podem permetre'ns el luxe de tutejar-la), va començar la tertúlia explicant-nos un conte per celebrar d'aquesta manera el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil.


Després va deixar que els assistents preguntessin aquells dubtes i curiositats que voltaven pel seu cap en referència al món de l'escriptura, i entre tots es va establir un diàleg molt fluït durant el qual van aparèixer quins podien ser els consells a seguir per aquells que es volien iniciar en l'escriptura de novel·les, l'autoedició d'obres i l'escriptura de llibres per encàrrec, el treball de documentació i recerca o la influència de la maternitat en la seva obra.



A més, es va fer entrega dels dos primers exemplars de la revista. Un d'ells per la pròpia Care i l'altre per en Gustik, el creador del nostre flamant logotip.


Van ser dues hores molt interessants que es van fer curtes i que van donar pas al no menys esperat vermut. Malauradament no tenim testimoni gràfic del mateix. Suposem que els nostres fotògrafs (a qui donem les gràcies per aportar les fotografies d'aquest resum) estaven molt enfeinats donant bona (i merescuda) prova d'ell. A la propera conferència us mostrarem detingudament l'excusa que ha servit d'origen per muntar tot aquest enrenou.

Des de Planeta Lletra volem donar les gràcies a la Care Santos pel seu suport i per trobar un forat en la seva agenda per comentar-nos com és això d'escriure i compartir la seva experiència amb els que ens estem iniciant en aquest planeta de les lletres. També a tots els que van escoltar la nostra crida i van venir al Tres Roques per compartir aquesta estona i aquest magnífic vermut.

Per finalitzar, recordeu que la propera conferència es realitzarà al Centre Tres Roques el proper dia 21 de maig i serà a càrrec de Lola Casas.

Moltes gràcies a tots!
Oscar

Comentaris

  1. Fantàstic resum de la jornada. Felicitats al nostre cronista i als fotògrafs que la van immortalitzar.
    I com no gràcies a la Care per compartir la seva saviesa amb nosaltres.
    Salut i bona lletra.
    Jordi Lopesino

    ResponElimina
  2. Gràcies Jordi. No he comentat res de la teva samarreta perquè es mereix un post únicament per ella. Per la propera conferència... XD

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada