Reunió per muntar la revista

En Josep Famadas es va auto-nomenar cronista de la reunió. Vet aquí el seu punt de vista de la trobada.

ACTA DE LA REUNIÓ DEL DIA 12/03/2010

Amb l’assistència de Carme, Alejandra, Francesc, Jordi, Jovita, Txell, i Josep va tenir lloc la reunió del Taller d’Escriptura a 2/4 de 5 de la tarda del 12/03/2010 a casa d’en Jordi.

Ordre del dia:

1. Revista

2. Berenar

Desenvolupament de la reunió:

1.- Respecte a la revista, a partir del material que hi ha per posar-hi, es va estimar en 36 el nombre de pàgines que hauria de tenir. També es va parlar de les imatges que hi podrien haver.

A continuació, els assistents van decidir el logo. Després de repassar totes les propostes i dir tots els pros i contres, es va acordar prendre com a logo l’esfera plena de lletres, que es pot veure en el blog, a l’entrada del 2 de març. En relació a aquest tema, es va proposar i acceptar posar a la contraguarda totes les propostes de logos per tal d’evidenciar la qualitat de les mateixes i el nivell de participació.

Tot seguit es va llegir l’editorial escrita per en Jordi. El fet que s’allunya de les tòpiques editorials dels inicis d’una publicació, va satisfer a tothom. A més, enceta una línia que pot ser interessant continuar.

Després es parlà de les il·lustracions que han d’acompanyar els textos, de les que ja estaven decidides i de les que encara mancaven.

També es va dedicar una estona a donar voltes sobre la portada A banda del logo, el nom de la revista i alguns subtítols, va agradar molt la il·lustració amb un contingut de poema visual. tot lligant el passat amb l’actualitat. Aquesta idea es preveu que és la que també han de mostrar les properes portades.

Mes tard es va proposar anomenar lletrícoles als integrants del Planeta Lletra.

Per acabar es dedicà una estona a revisar els textos i també les fotos i capçaleres de presentació dels autors que mancaven.

2.- Menjar salat i dolç i beguda a dojo, més que un berenar gairebé va ser un tiberi. No va ser de fet l’últim punt de la reunió. El berenar va servir per trencar una estona el ritme de treball i per evidenciar que en el grup no només hi ha un alt nivell en producció literària , sinó que també hi ha membres que demostren una excel·lent destresa elaborant pastissos.

Conclusions de la reunió:

1.- La revista va sobre rodes.

2.- Qualsevol idea que es tingui o aportació que es faci a part de les reunions, serà molt ben rebuda.

Satisfets per com va anar la trobada i ben tips, es va donar per acabada la reunió pels volts de 3/4 i 5 de 8 del vespre.

Fins la propera.




Primer part de la reunió. Encara no hem treballat i ja estem endrapant.
Falta gent per arribar.

Ja hi som tots. En Jordi tira la foto. En primer pla els pastissos, en segon les cuineres, les cuineres escriptores i els escriptors afamats.



Comentaris