Llibres

Primer de tot us recomano un llibre: "Xocolata desfeta", us encantarà, és un llibre d'exercicis d'estil. La mateixa història explicada d'un munt de formes diferents. Us he de dir que més d'una vegada se m'ha escapat el riure al bus llegint-lo. Qui hi estigui interessat ja l'he tornat a la biblioteca Pompeu Fabra.

I ara la meva llista de llibres que se m'han acumulat per llegir:
El metall impur, de Julià de Jodar.
El testament d'Alcestis, de Miquel de Palol.
Les veus de Panamo, de Jaume Cabré.
L'últim patriarca, de Najat El Hachmi.
L'elegància de l'eriçó, de Muriek Barbery.
El primer dia, de Marc Levy.
Crim i càstig, de Dostoievski.
La reina al palau dels corrents d'aire, de Stieg Larsson.

Ara estic llegint "Jesús m'estima" d'en David Safier, però us recomano que llegiu del mateix autor "Maleït karma", és lectura lleugereta però divertida.

Comentaris

  1. Yuhuuuuu!!! Gràcies per participar! A veure si tenim més companys que s'animin a compartir i comentar les seves llistes.
    De la teva, jo he vist la pel·lícula de l'Elegància de l'Eriçó i em van entrar ganes de llegir el llibre per comprovar com estava escrit. Quan buidi una mica la meva llista penso fer-ho. :)

    ResponElimina
  2. Jo també he llegit Xocolata desfeta, i penso que ens hi podriem inspirar per fer algun exercici, no?

    ResponElimina
  3. Us recomano "El quinto día" de Frank Schätzing, i "Sarum" de Edward Rutherfurd. Sobretot aquest ultim, el considero una de les obres mestres de la literatura.
    I que me'n dieu dels llibres de la Pauline Gedge? Tots bonissims, però si heu de començar per algun us recomano Aguilas y Cuervos, El papiro de Sacqara ó La Dama del Nilo.

    a reveure

    Mª Carme Bufí

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada