Enquesta

Ara que ja han acabat les festes i tots tornem a les nostres vides, voldria que aquest blog ens animi a trobar al·licients per poder escriure. Per això voldria en primer lloc, que ens agradi, i per això (com us vaig demanar per mail, encara que no ha tingut gaire acollida) votéssiu per un disseny per aquesta que serà la nostra casa. Per fer-ho més fàcil, he posat una enquesta a la part dreta. Només heu d'escollir entre els candidats a disseny i llestos. Les votacions acabaran diumenge a les 20:00. Els que vau enviar la vostra votació per mail (poquets poquets), si us plau, torneu a votar a l'enquesta. El disseny més votat passarà a ser la nova decoració. Us recordo quins eren els candidats:






Disseny 1



Disseny 2



Disseny 3



Disseny 4
A més voldria que busqueu a les vostres adreces favorites i enviéssiu aquelles que considereu interessants per posar-les com a enllaços a la dreta. D'aquesta forma donarem al blog una utilitat addicional. Jo he posat uns quants i he fet un apartat per diccionaris online. Espero les vostres aportacions com a comentari d'aquest post o per mail.

Moltes gràcies i ens veiem aviat.
Oscar

Comentaris

  1. Personalment prefereixo els dissenys en els que només hi ha una barra lateral, perquè deixen més lloc a la columna central i és més agradable de llegir

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada