Recursos Humans

Alguns lletrícoles heu demanat qui us pot assessorar o fer un informe de lectura de forma professional, perquè els amics a vegades som massa benevolents. Tenim un apartat de Recursos Humans al blog on podeu trobar qui ho fa. No son mai membres de Planeta Lletra, sino professionals de solvencia contrastada. Us passo un enllaç d'una persona que m'han recomanat. Es dedica a assessorar a escriptors novells per fer la seva novel·la.  Es diu Laura Gomara  i ha treballat, entre d'altres,  per a l'empresa que té la Gemma Lienas. També fa cursos online d'escriptura i un munt de coses més. Si en voleu saber més visiteu lauragomara.com o  http://www.reescritura.com. Afegirem el seu contacte a la secció de Recursos Humans.


En Jordi Samper ofereix els seus serveis com a corrector ortogràfic i de puntuació a tots els membres de Planeta Lletra. I ho fa a uns preus molt competitius. Penseu que si heu d’enviar un text a un concurs o a una editorial aquest ha d’estar el millor possible perquè passi tots els filtres. En Jordi corregeix en Castellà i en Català, i posa especial rellevància a la puntuació. L’únic que no us corregirà serà l’estil, per això hi ha altres camins, com l’informe de lectura.

A continuació us detallo els preus especials per tots els membres de Planeta Lletra. En cas de dubte us recomano que parleu directament amb ell.

Pagines soles = 3,50€
Fins a 50 pagines = 1,80€
50 a 100 pagines = 1,50€
Més de 100 pagines = 1,20€

Si voleu podeu contactar amb en Jordi Samper buscant el telèfon i el mail en el seu currículum.

La Montse Albets s’ha ofert a Planeta lletra per fer informes de lectures dels nostres treballs. Per què serveix un informe de lectura? Doncs perquè una persona aliena a la obra faci una valoració crítica de la mateixa. Això serveix tan per relats curts com per novel•les. Amb aquesta opinió podem arreglar i modificar els punts febles de la nostre obra, i sabrem si aquesta funciona o no. És l’opinió d’una experta posada al nostre servei. La Montse ens ofereix uns preus especials als membres de Planeta Lletra.

Si teniu algun dubte envieu-li un missatge o truqueu-la al telèfon que trobareu al seu currículum.

Entrades populars