Com acceptar invitacions i publicar una entrada al blog

Benvolguts lletrícoles,

Com ja sabeu (o hauríeu de saber), esteu convidats a escriure en aquest blog des del primer moment en que entreu a formar part de la família de Planeta Lletra. D'aquesta manera, esperem que tothom (veterans i noves incorporacions) s'animi i el blog es converteixi en una via de comunicació entre nosaltres i un mecanisme per compartir nous coneixements i recursos (que sempre ha estat el seu propòsit des de bon principi).

TOTS esteu convidats a escriure-hi!!! TOTS??? Bé, en teoria tothom va rebre en el moment de formar part de Planeta Lletra la invitació per fer-ho. Si no esteu segurs de haver-la rebut, comproveu la vostra bústia de correu no desitjat. De totes formes, si algú en el seu dia no va voler participar, però ho vol fer ara, només ha d'enviar un mail a planetalletra@gmail.com o al mail de la llista de correu i tornarem a enviar la convocatòria.

He cregut que la forma més fàcil per explicar com funciona el procés es enllaçar-vos un video on es comenta el procediment a seguir, i que recomano per tots aquells que no estan gaire familiaritzats amb aquest món, però breument us comentaré el procés.

1) Us enviaré un mail amb la invitació per escriure al blog
2) Si teniu adreça de mail a gmail (o sigui ______@gmail.com) el procés serà molt senzill i pràcticament estareu ja enregistrats. Si no, haureu de crear una adreça a aquest servei i un cop feta continuar amb el procés.

Aquí teniu el video amb el procediment. Espero que sigui el suficientment explicatiu:

Al video també es comenta molt breument com escriure una entrada. Perquè, és clar, no serveix de gaire que tinguem un blog tant bufó si no hi escrivim. Així que un cop veieu com es fa el procés ja podeu crear la vostra primera entrada, o tractar de comentar alguna de les ja existents (així practiqueu). Si voleu fer una entrada purament de prova, a la part inferior dreta de la caixa de text on escriviu (a l'apartat "etiquetas") podeu introduir el text "proves" o "prova" o alguna cosa semblant, i passat un temps les esborraré, per no omplir el blog amb entrades que no tinguin continguts.
Arrel de les etiquetes, si us plau, intenteu aprofitar les ja existents i creem les mínimes possibles (i que siguin d'una paraula a ser possible).

Us deixo un video que comenta amb més profunditat com publicar entrades:

Si algú té cap problema amb el procés (o amb l'explicació) que faci la consulta al mail del grup i ho intentarem solucionar el més aviat possible. De la mateixa forma, si algú té algun suggeriment, algun apartat que vulgui incorporar al blog, etc., només cal que ho digui per mail o ho publiqui al blog i ho comentem aquí mateix!

Salutacions i bona lletra!
Oscar

Entrades populars