Entrega de premis i presentació de "No ho podia assegurar amb certesa" a la Biblioteca Pompeu Fabra

La tarda de dimecres, a banda de ser la prolongació d'una jornada primaveral com totes les que hem gaudit aquesta setmana, va estar plena d'emocions fortes. Planeta Lletra convocava a tothom a assistir a l'entrega de premis del Primer Concurs de Relats Curts Planeta Lletra i a la presentació del nostre segon llibre, que porta per títol "No ho podia assegurar amb certesa".



La sala d'actes de la Biblioteca Pompeu Fabra va queda petita per acollir a tots els convidats.




En Jordi Lopesino, com a president del col·lectiu, va exercir de mestre de cerimònies, a banda de tornar a demostrar que té unes excel·lents dots de showman. Si alguna vegada deixa l'escriptura, segurament el veurem presentant algun latenight a la tele.



Després de donar la benvinguda a tothom, va començar amb l'entrega de premis, amb la col·laboració de Sílvia Sebastián, directora de la Biblioteca Pompeu Fabra. La segona finalista, la Roser Cerdà, va rebre el seu diploma acreditatiu, a més d'un lot de llibres i revistes de Planeta Lletra, com la resta dels premiats.



A continuació, en Francesc Duch, primer finalista del premi, amb el seu diploma corresponent i lot commemoratiu.



 I, per acabar, la guanyadora del Primer Concurs de Relats Curts Planeta Lletra, la Gemma Blández, que va captivar al jurat amb el seu escrit.



La Bel Olid, com a representant del jurat que va escollir als guanyadors entre escrits arribats de tota Catalunya, va indicar que no acostuma a formar part de jurats perquè implica jugar amb els sentiments d'autors que han posat molta ànima a les seves obres, però que aquest cop havia fet una excepció donat el premi i les persones que integraven el jurat, juntament amb ella (la Care Santos, en Guillem Sànchez, en Francesc Bechdejú i el nostre president, en Jordi Lopesino).




A continuació alguns dels autors participants a l'antologia van llegir unes línies dels seus relats, a més de fer una petita introducció del nostre col·lectiu i un homenatge al nostre company Ramon Cabrera, a qui va dedicat el llibre.




Finalment, vam celebrar la cloenda d'aquesta magnífica tarda amb una copa de cava i unes pastes. Com va succeir amb els llibres, tot es va esgotar en pocs moments, senyal que hi havia gana de literatura i a l'estómac. :)




Des de Planeta Lletra volem donar l'enhorabona als guanyadors i agrair l'assistència massiva a l'acte (més de vuitanta persones) que van contestar a la nostra crida. Esperem que tant a Sant Jordi com a la propera convocatòria del nostre premi seguiu sent-nos fidels. Moltes gràcies a tots.


Les fotografies són gentilesa de la nostra companya Nu. Moltes gràcies! :)
Oscar


Comentaris

  1. Bravoooooo!!! Surtiu molt bé tohom a les fotos ;)

    ResponElimina
  2. Va ser un acte impressionant. Em sento molt orgullosa de ser part d’aquest magnífic col•lectiu que es Planeta Lletra. Felicitats a tots, tots, tots!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada