Lectura de "No em fa tanta por la mort" de Josep Punsola

Hola, aquí teniu algunes fotos de la lectura dramatitzada de "No fa tanta por la mort", obra inèdita de Josep Punsola. Aquesta lectura va ser iniciativa de Planeta Lletra, i fruit de la col·laboració amb l'associació de Veïns de Rocafonda. Vull agrair el suport dels membres de la Comissió Punsola. Vull agrair especialment l'esforç dels lectors que van posar veu a l'obra de Punsola: gràcies a Santi Clavell, Gisela Parra, Jaume Viada, Elisabeth Noe i Miriam Sacristan.







Ei! Em deixava d'agrair a Jaume Vellvehi president del Grup d'història del Casal i membre de la comissió, la seva presentació de l'obra... Gràcies Jaume!

(Sandra)

Comentaris

  1. Hola, aqui teniu algunes fotos de la lectura dramatizada de "No fa tanta por la mort", obra inèdita de Josep Punsola. Aquesta lectura va ser inciativa de Planeta Lletra, i fruit de la col.laboració amb l'Associació de Veïns de Rocafonda. Vull agrair el suport dels membres de la Comissió Punsola. Vull agrair especialment l'esforç dels lectors que van posar veu a l'obra de PUnsola: gràcies a Santi Clavell, Gisela Parra, Jaume Viada, Elisabeth Noe i Miriam Sacristan

    ResponElimina
  2. Ei! Em deixava d'agrair a Jaume Vellvehi president del Grup d'Història del Casal i membre de la comissió, la seva presentació de l'obra... Gràcies Jaume!
    (Sandra)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada