Relats mes d'abril

Terrícoles, ja som al mes d'abril, no us penseu que perquè haguem tret una revista i haguem fet el vermut amb Care Santos ja tinguem tota la feina feta, el mes passat vam dir de fer relats sobre el tema Planeta Lletra, i se'n van fer tres que podeu llegir i comentar en l'entrada pertinent. Aquest mes hauriem de triar un altre tema, crec que la Txell vol escriure alguna cosa en alguna variant linguistíca, què us sembla? o triem un tema nou? Quin? Proposeu, decidim, i ... a escriure!

Comentaris

  1. Proposo un tema molt literari "el viatge"...

    ResponElimina
  2. Jo estic una mica liat per participar, però animo a la gent a que ho faci. Un dels propòsits del blog és precissament "obligar-nos" a escriure (molts ja sabeu que en acabar el curs de relats hem tornat a deixar-nos anar pel dia a dia i no tenir temps per escriure). Així que vinga!! Vull veure moviment!!! :)

    I gràcies a la Sandra per portar la iniciativa. ;)

    Oscar

    ResponElimina
  3. Em sembla bé el tema del Viatge. "Secundo la moción"
    Salut
    Jordi

    ResponElimina
  4. Hola a todos!
    Ya he hecho los deberes de abril, bueno tengo que decir que más que una obligación es una gozada, primero poder escribir en este fantástico blog y después hablar de una de mis mayores pasiones, que es viajar. A ver si la próxima vez que entre hay un montón de relatos para leer!
    Nuria

    ResponElimina
  5. Crec que és una bona idea!

    ResponElimina
  6. Estic d'acord amb la Sandra.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada