Planeta Lletra a Mataró Ràdio

Benvolguts lletrícoles,

Com ja sabeu, una delegació del nostre col·lectiu va aterrar a Mataró Ràdio el passat dilluns 28 d'abril per compartir uns instants amb la Maria Lluisa Aranaz, conductora del programa Viu la vida, dia a dia. La veritat és que l'experiència va ser més que interessant. Enfrontar-se als micros no era gens fàcil pels que ho fèiem per primera vegada (el nostre gurú ja té força rodatge amb els medis), però la veritat és que crec que ens vam sortir força bé i vam deixar força clares les nostres credencials i les bones intencions que portem sota el braç.




 
Durant els 25 minuts que vam ocupar les ones vam poder comentar d'on vam sorgir, com vam crear el logotip que ens identifica, on es poden trobar tant el blog com la revista que estem presentant, i vam donar el tret de sortida a les conferències que comencen aquest dissabte amb la Care Santos. Fins i tot va sortir el tema de les bacanals culinàries que tenim a cada reunió! Què més voleu!? :)

Esperem que tots els lletrícoles que no hi vau poder assistir us sentiu orgullosos amb la nostra intervenció i tant de bó podem seguir traient el cap als medis en properes ocasions.

 

Pels que no vau poder escoltar la intervenció de la delegació Planeta Lletra, la teniu disponible clicant aquest enllaç. Als impacients els interessarà saber que sortim a partir del minut 36.

Ens veiem dissabte! No us oblideu de la cita!!
Oscar

Comentaris

  1. Hola a tots, vull destacar que les fotografies les ha fet la Carolina Sánchez, parella de l'oscar i autora, també, de la foto de la portada de la nostra revista. És una gran fotògrafa com podeu veure. Mereix formar part de Planeta Lletra per mèrits propis.
    Salut i bona lletra
    El guru del planeta lletra :-)

    ResponElimina
  2. estan be aquestas fotografies

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada