Trobada presencial per iniciar Planeta Lletra

Benvolguts companys de lletres,

Escric aquest post per convocar-vos a una trobada al Tres Roques que tindrà lloc el proper dissabte 26 de febrer de 10:00 a 12:00 del matí. Durant aquesta reunió discutirem quines són les següents passes a seguir per a la publicació de Planeta Lletra.
Però no tot són flors i violes en la vida, així que toca que durant els dies que queden agafeu qualsevol paper en blanc que us passi per les mans (i si no, teniu una bonica llibreta d'idees esperant a algun lloc de la vostra casa) i APUNTEU qualsevol idea sobre el format, seccions, continguts, etc. que se us acudeixi. Qualsevol idea serà ben rebuda!
Us agrairia que als comentaris confirmeu si podeu assistir a la reunió, ja que ens agradaria que hi participés el màxim d'integrants del col·lectiu (i si veniu TOTS, millor que millor). Si no, estudiariem canviar la data (encara que en Jordi ja ha reservat una sala per nosaltres).

Ens veiem allà!!
Oscar

P.D.: no hi ha garantit pastís, ho sentim... : /

Comentaris

  1. Bona nit a tothom.

    Estic molt satisfeta del nom que finalment te la nostra revista. Miraré d'enviar-vos un article per a la mateixa.

    El format penso que hauria de ser DIN A-3 doblegat per el mig, es a dir un quadernet de mides DIN A-4.

    Es una llàstima que la reunió la hàgiu proposada per dissabte, dia en que no m'es possible de cap manera assistir.

    Jo podría (sempre que o estigui de viatge, es clar) els vespres al sortir de treballar, per tant qualsevol dia de dilluns a dijous, cap a les 18:30 - 20:00 h.

    Cada dos caps de setmana (dissabte i diumenges inclosos) m'ocupo dels meus nets, i els altres caps de setmana alterns, de la meva mare, o sigui que ho tinc dificil de venir.

    Jo tinc certya experiència en la maquetacio de revistes, ja que soc la que fa la revista de la meva empresa, i m'agradaria participar....

    Us he proposat un dibuix per al Logo (Jordi Lopesino), i su us agrada el puc fer ben fet.

    Demà me'n vaig a França, pro podré consultar els e-mails.

    Apa, salut i sort!

    Mª Carme Bufí

    ResponElimina
  2. Ah, i moltissimes gràcies a l'Oscar, que es el que ha fet possible tot aixó. Penso que l'hauriem de anomenar "Productor vital·lici" del Planeta Lletra, ¿oi?
    Tres "visques!" per a l'Oscar

    ResponElimina
  3. Hola a tots
    Sento no poder dir que hi vaig el dia 26, però és com si algú us haguès passat el meu calendari laboral, si, ho heu entés treballo. I com sé que tinc un horari especial antireunions, doncs faré els deures a casa i a veure si se m´acudeix alguna idea.
    Una abraçada
    Núria Sànchez

    ResponElimina
  4. Hola, soc en Marcos. Felicitats al nom guanyador primer de tot. El dissabte aniré a la trobada a veure cóm es posa tot en marxa. La veritat és que tot plegat resulta gratificant, però sempre tenint en compte que ja veig que hi ha professionals altament qualificats per portar aquest vaixell a bon port..
    El tema del Logo, de moment a mi m'agrada el de l'Oscar, encara que reconec que a l'altra li cal una mica de definició per poder valorar-lo convenientment.. JO estic fent algun intent però el que surt no està a l'altura, de moment...
    Apali¡¡ ànims a tots i totes

    ResponElimina
  5. Hola Marcos,

    El logo del globus terraqui era d'en Jordi! Jo vaig escriure el post en nom seu perquè ell no recordaba les dades per fer-ho ell mateix. Però no li traiem el mèrit a l'autor... :)

    Jo encara no he pogut preparar cap, però ho intentaré si trobo una mica de temps.

    Gràcies a tots i ens veiem dissabte!
    Oscar

    ResponElimina
  6. Faré els possibles per venir... tinc un sopar de jubilació el divendres. Espero arribar ni que sigui un pèl tard.
    Txell

    ResponElimina
  7. Ho sento, però no podré venir. Dilluns he d'entregar la correcció d'una revista i el cap de setmana me'l passaré treballant.
    Que us vagi molt bé i ja em direu.
    Jovita

    ResponElimina
  8. Hola a tots!

    En principi jo m'apunto dissabte a la trobada.
    Fins llavors doncs!

    Lourdes

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada